Natalia Koroleva

Frae Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Natalia Koroleva
Birth name Наталия Владимировна Порывай
Born (1973-05-31) 31 Mey 1973 (age 46)
Kiev, USSR
Genres Pop, Roushie muisic
Thrift Sanger, actress
Years active 1985–praisent

Natalia Koroleva is a Roushie pop sangster.

Discography[eedit | eedit soorce]

  • «Жёлтые тюльпаны» (1990)
  • «Дельфин и русалка» (1992)
  • «Поклонник» (1994)
  • «Конфетти» (1995)
  • «Бриллианты слёз» (1997)
  • «Сердце» (2001)
  • «Осколки прошлого» (2002)
  • «Веришь или нет (плюс Тарзан)» (2003)
  • «Рай там, где ты» (2006)
  • «Магия Л…» (2015)