Elisabetta Viviani

Frae Wikipedia, the free beuk o knawledge
Jump to navigation Jump to search
Elisabetta Viviani
Elisabetta Viviani.jpg
Born (1955-10-04) 4 October 1955 (age 66)
Milan, Italy

Elisabetta Viviani (born October 4, 1955) is an Italian sangster, telly host an actress.

Life an career[eedit | eedit soorce]

Born in Milan, at seven year auld Viviani stairtit tae attend the dance schuil o Luciana Novaro.

Viviani is a sangster an aw, wi several tap-ten chairtin singles an albums, expecially Heidi anime theme;[1] in 1982 she entered the competeetion at the Sanremo Muisic Festival, rankin sixt.

Personal life[eedit | eedit soorce]

Elisabetta Viviani married the football player Gianni Rivera.[2] She haes one child.

Discografie[eedit | eedit soorce]

  • 1995 - Semplicemente canzoni
  • 2000 - Un tuffo nel mar Disney
  • 2002 - Un film...una canzone
  • 2004 - Le favole si possono cambiare
  • 2006 - Un Natale di neve
  • 2008 - Panta rei (tutto scorre)
  • 2012 - Magico Natale
  • 2013 - Favolando
  • 2013 - Un Natale da favola
  • 2015 - Il Natale dei bambini
  • 2017 - Elisabetta Viviani per Donnein Quota
  • 2017 - Le donne della mia età

References[eedit | eedit soorce]

  1. Heidi
  2. Franco Bonera, Fausto Fini; Riviviamo i suoi momenti più belli - La Gazzetta dello Sport, 21 June 1979, pag. 5}}

Freemit airtins[eedit | eedit soorce]