Kikki Danielsson

Frae Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Kikki Danielsson
Kikki Danielsson.JPG
Kikki Danielsson at Sommarkrysset, 2008
Background information
Born (1952-05-10) 10 Mey 1952 (age 66)
Visseltofta, Swaden
Oreigin Swaden
Genres country, dansband, schlager
Years active 1969–present

Kikki Danielsson, born 10 Mey 1952 in Visseltofta, Swaden, is a Swadish sangster.[1]

Discography[eedit | eedit soorce]

  • Rock'n Yodel (1979)
  • Just Like a Woman (1981)
  • Kikki (1982)
  • Varför är kärleken röd? (1983)
  • Singles Bar (1983)
  • Midnight Sunshine (1984)
  • Kikkis 15 bästa låtar (1984)
  • Bra vibrationer (1985)
  • Papaya Coconut (1986)
  • På begäran (1986)
  • Min barndoms jular (1987)
  • Canzone d'Amore (1989)
  • Vägen hem till dej (1991)
  • Jag ska aldrig lämna dig (1993)
  • 100 % Kikki (2001)
  • Fri - En samling (2001)
  • Nu är det advent (2001)
  • I dag & i morgon (2006)
  • Kikkis bästa (2008)
  • Första dagen på resten av mitt liv (2011)
  • Postcard from a Painted Lady (2015)
  • Christmas Card from a Painted Lady (2016)
  • Portrait a Painted Lady (2017)

References[eedit | eedit soorce]

Fremmit airtins[eedit | eedit soorce]

Media relatit tae Kikki Danielsson at Wikimedia Commons