Anna Rita Del Piano

Frae Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Anna Rita Del Piano

Anna Rita Viapiano (born 26 Julie 1966), professionally kent as Anna Rita Del Piano is an Italian actress an theatre director

Filmografie[eedit | eedit soorce]

Film[eedit | eedit soorce]

  • La balia (1998)
  • Senza movente (1999)
  • I terrazzi (2000)
  • Il tramite (2002)
  • La signora (2002)
  • Tornare indietro (2002)
  • Le bande (2005)
  • Amore 14 (2009)
  • Focaccia Blues (2009)
  • L’uomo Nero (2009)
  • Che bella giornata (2010)
  • Il Tempo che Tiene (2010)
  • E la chiamano Estate (2011)
  • Operazione vacanze (2011)
  • Quando il sole sorgerà (2011)
  • Una vita da sogno (2011)
  • Cinema Italia (2012)
  • Outing “Fidanzati per sbaglio” (2012)

Televeesion[eedit | eedit soorce]

  • Il quarto re (1996)
  • Ama il tuo nemico (1997)
  • Non lasciamoci più (1998)
  • Ultimo (1998)
  • Lui e lei (1999)
  • Valeria medico legale (1999)
  • Le ali della vita (2000)
  • Sei forte, maestro (2000)
  • Una donna per amico (2000)
  • Le ali della vita (2001)
  • Don Matteo, (2003)
  • La squadra, (2003)
  • Orgoglio, (2004)
  • San Pietro, (2004)
  • La freccia nera, (2005)
  • Butta la luna, (2005)
  • Colpi di sole, (2006)
  • La terza verità, (2007)
  • Provaci ancora prof!, (2008)
  • La mia casa è piena di specchi (2009)
  • Distretto di Polizia (2011)
  • Le avventure di Imma (2018)

Theatre[eedit | eedit soorce]

  • Zapping (1996)
  • Anche al boss piace caldo (1997)
  • SPQR - Se Parlasse Questa Roma (1997)
  • Tu sai che io so che tu sai (Estate romana) (1997)
  • La Corona Rubata (1998)
  • Molly and Dedalus (1998)
  • Parsifal (1998)
  • Lo scherzo (1999)
  • Un viaggio chiamato amore (2002)
  • Orfeo agli Inferi (2003)
  • Pierino e il lupo (2003)
  • Strano, stranissimo anzi normale (2004)
  • Giravoce (2004)
  • Cesira (2004)
  • Souvenir dell'operetta (2004)
  • Yerma e le altre (2005)
  • Ruzantimando(2006)
  • Casa Bardi nascita del melodramma (2007)
  • Edipo Re (2007)
  • Operina Rock (2008)
  • Camerata Bardi (2008)
  • Casa di Bernarda Alba (2008)
  • Due cose amare e una dolce (2008)
  • Ruzzantimando (2008)
  • Arie di Napoli (2009)
  • Ombretenue - Omaggio a Billie Holiday (2009)
  • Come prendere 2 piccioni con una fava (2011)
  • Nulla è cambiato (2011)
  • Filumena e Dummì(2013)
  • La ciociara reality (2014)

Freemit airtins[eedit | eedit soorce]