Weronika Książkiewicz

Frae Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Weronika Książkiewicz
Weronika Książkiewicz.jpg
Weronika Książkiewicz
BornWeronika Książkiewicz
(1981-03-21) 21 Mairch 1981 (age 38)
Moscow, Roushie

Weronika Książkiewicz (born 21 Mairch 1981) is a Pols film an televeesion actress.

Early life[eedit | eedit soorce]

Książkiewicz wis born in Moscow. Her faither is frae Roushie, an her mither is Pols. Książkiewicz haes a son, Borys Aleksander.[1]

Filmografie[eedit | eedit soorce]

  • 1999-2005: Lokatorzy as Małgorzata
  • 2000: Plebania as Ola
  • 2002-2008: Samo Życie as Ewa
  • 2003-2004: Glina
  • 2004: Talki z resztą
  • 2004: Stacyjka as Iga
  • 2004: Panienki as Ania
  • 2004: Clap projekt - Camerimage as dancer
  • 2004-2008: Kryminalni as Kinga
  • 2005: Wiedźmy
  • 2005: Karol: A Man Who Became Pope as Mrs. Waechter
  • 2005: Zakręcone as Anna
  • 2006: Oficerowie as Mrs. Wasowska
  • 2006: Mrok as "Pussi
  • 2007: Dylematu 5 as Nadia
  • 2007: Prawo miasta as Jaga
  • 2008: Little Moscow (2008 film)
  • 2008: 39 i pół as actress
  • 2008: BrzydUla as Klaudia
  • 2008: Londyńczycy as Agnieszka
  • 2008: I kto tu rządzi as Ewelina
  • 2008: Rozmowy nocą as Weronika
  • 2008: Ile waży koń trojański? as Jola
  • 2009: Rajskie klimaty as Marta
  • 2009: Złoty środek as Kasia
  • 2010: Na Wspólnej as Laura
  • 2011: Hotel 52 as Sylwia
  • 2011: Los numeros as Iwona
  • 2011: Chichot losu as Agata
  • 2011: Linia Życia as Patrycja
  • 2011: Rezydencja as Julia
  • 2012: Piąty stadion as Anna

References[eedit | eedit soorce]

Freemit airtins[eedit | eedit soorce]