Bianca Castanho

Frae Wikipedia
Lowp tae: navigation, rake
Bianca Castanho
Bianca Castanho2.jpg
Born Bianca Castanho Pereira
(1979-01-25) 25 Januar 1979 (age 39)
Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil[1]
Thrift Actress
Years active 1998-present[1]
Hauf-marrae(s) Henry Canfield (2009-present)[2][3]
Childer 1[4]

Bianca Castanho Pereira (born 25 Januar 1979 in Santa Maria, Rio Grande do Sul) is a Brazilian actress.[1]

Filmografie[eedit | eedit soorce]

Telenovelas[eedit | eedit soorce]

  • 2012 Rei Davi - Selima
  • 2009 Promessas de Amor - Arminda
  • 2007 Amor e Intrigas - Antônia Fraga
  • 2006 Cristal - Cristina da Silva de Jesus (Cristal)
  • 2004 Esmeralda - Esmeralda Álvares Real
  • 2003 Canavial de Paixões - Clara Feberman Santos
  • 2002 O Beijo do Vampiro - Clarissa Silva (Ciça)
  • 2001 Malhação - Valéria Oliveira
  • 2001 A Turma do Didi - Juli Santana / Azazel
  • 2000 Uga-Uga - Ametista
  • 1999 Terra Nostra - Florinda
  • 1998 Você Decide - Ana Sampaio
  • 1998 Ensino Geral - Hersel

Film[eedit | eedit soorce]

  • A Partilha - Esposa de Carlos (Carlos's wife)

References[eedit | eedit soorce]

  1. 1.0 1.1 1.2 Bianca Castanho at the Internet Movie Database
  2. "Colegas na infância , atriz e empresário Henry Canfield selam união entre familiares e convidados". Caras. 18/3/2010. Retrieved 19/07/2012.  Check date values in: |access-date=, |date= (help)
  3. Caras (março de 2009). "Bianca Castanho se casa com Henry Canfield". UOL. Retrieved 23 junho de 2012.  Check date values in: |access-date=, |date= (help)
  4. Ego (julho de 2012). "Aos oito meses, nasce filha de Bianca Castanho". ego. Retrieved 19 julho de 2012.  Check date values in: |access-date=, |date= (help)