Spagna

Frae Wikipedia
Lowp tae: navigation, rake
Spagna
Ivana Spagna.jpg
Background information
Birth name Ivana Spagna
Born 16 December 1956 (1956-12-16) (age 57)
Origin Valeggio sul Mincio, Italy
Genres Italo disco
Years active 1971–present
Labels CBS, Sony, Groove Srl
Wabsteid Official Spagna Site

Spagna (born Ivana Spagna, 16 Dizember 1956, Valeggio sul Mincio, Verona, Italy) is an Italian sangster an sangwriter.

Discografie[eedit | eedit soorce]

Albums
Date Album
1987 Dedicated to the Moon
1988 You Are My Energy
1991 No Way Out
1993 Greatest Hits
Matter of Time
1995 Siamo In Due
1996 Lupi Solitari
1997 Indivisibili
1998 E che mai sarà: le mie più belle canzoni
2000 Domani
2001 La nostra canzone
2002 Woman
2004 L'arte di arrangiarsi
2005 Diario Di Bordo
2006 Diario di bordo - Voglio sdraiarmi al sole
2009 Lola&Angiolina project (with Loredana Bertè)
2010 Il cerchio della vita
2012 Four
Singles
Date Single
1971 "Mamy Blue"
1972 "Ari Ari"
1986 "Easy Lady"
1987 "Dance Dance Dance"
"Call Me"
"Dedicated to the Moon"
"Sarah
1988 "Every Girl and Boy"
"I Wanna Be Your Wife"
1989 "This Generation"
1991 "Only Words"
"Love at First Sight"
1992 "No Way Out"
1993 "I Always Dream About You"
"Why Me"
1994 "Lady Madonna"
"Il Cerchio Della Vita"
1995 "Come Il Cielo"
"Gente Come Noi"
1996 "Ci Sarò"
1997 "Indivisibili"
1998 "E Che Mai Sarà"
"Il Bello Della Vita"
2000 "Mi Amor"
2001 "Quella Carezza Della Sera"
"Eloise"
2002 "Never Say You Love Me"
2003 "Do It With Style"
2004 "Easy Lady 2004" (Ice & Cream vs Spagna)
2008 Musica e parole (with Loredana Bertè)
2010 "Call Me 2010 Remake"

References[eedit | eedit soorce]

Freemit airtins[eedit | eedit soorce]