Marjorie Estiano

Frae Wikipedia
Lowp tae: navigation, rake
Marjorie Estiano
Born Marjorie Dias de Oliveira
Mairch 8, 1982 (1982-03-08) (age 32)
Flag of Brazil.svg Curitiba, Brazil
Occupation Actress
Years active 1999–present

Marjorie Dias de Oliveira, better kent as Marjorie Estiano (born 8 Mairch 1982), is a Brazilian actress an sangster. She haes played the lead role in twa telenovelas, an the lead antagonist role in anither ane.

Filmografie[eedit | eedit soorce]

Televeesion[eedit | eedit soorce]

  • 2003: Malhação ... Fabiana[1]
  • 2004 - 2005: Malhação ... Natasha Ferreira[2][3]
  • 2006: Páginas da Vida ... Marina Andrade Rangel[4]
  • 2006: Sob Nova Direção ... Nely Li[5]
  • 2007: Duas Caras ... Maria Paula Fonseca do Nascimento [6]

[7][8][9]

Film[eedit | eedit soorce]

  • 2011: Malu de Bicicleta ... Sueli[23]
  • 2012: Apneia ... Giovanna[24]
  • 2013: O Tempo e o Vento ... Bibiana[25]

Discografie[eedit | eedit soorce]

  • 2005: Marjorie Estiano[26]
  • 2007: Flores, Amores e Bla, blá, blá[27]
  • 2013: Pre-production

DVD[eedit | eedit soorce]

  • 2005: Marjorie Estiano e Banda ao Vivo[28]

DVD[eedit | eedit soorce]

  • 2005: Marjorie Estiano e Banda ao Vivo

Theater[eedit | eedit soorce]

  • 1999: "Clarisse"
  • 2002 - 2003: ""Beijos, Escolhas e Bolhas de Sabão"
  • 2003: "Barbara não lhe Adora"
  • 2009 - 2010: "Corte Seco"
  • 2011: "Inverno da Luz Vermelha"
  • 2012 - 2013: O Desaparecimento do Elefante[29][30]

[31][32]

References[eedit | eedit soorce]

  1. http://www.resenhando.com/rg/rg4208.htm
  2. http://noticiasco.terra.com.co/tecnologia/interna/0,,OI285264-EI1487,00.html
  3. http://www.teledramaturgia.com.br/tele/malhacao04b.asp
  4. http://paginasdavida.globo.com/Novela/Paginasdavida/0,,AA1275105-5752,00.html
  5. http://canalviva.globo.com/programas/sob-nova-direcao/videos/2275636.html
  6. http://www.globotvinternational.com/prodDet.asp?prodId=77&catId=1
  7. http://www.globotvinternational.com/prodMulti.asp?prodId=77&mType=24&catId=1
  8. http://memoriaglobo.globo.com/Memoriaglobo/0,27723,GYN0-5273-259133,00.html
  9. http://duascaras.globo.com/Novela/Duascaras/Fiquepordentro/0,,AA1682242-9174,00.html
  10. http://televisao.uol.com.br/ultimas-noticias/2009/06/27/ult4244u3672.jhtm
  11. http://oglobo.globo.com/revista-da-tv/marjorie-estiano-brilha-como-coadjuvante-em-caminho-das-indias-diz-sentir-se-deslocada-3130068
  12. http://papofeminino.uol.com.br/revistas/guia-da-tv/sucesso-absoluto-em-ltigtcaminho-das-indiaslt-igt-marjorie-estiano-fala-com-carinho-da-personagem-ltigttonialt-igt-surpresa-a-atriz-diz-que-no-contato-nas-ruas-com-fas-quase-todos-torcem-pelo-amor-de/
  13. http://estrelando.com.br/celebridades/nota/gravida__majorie_estiano_participa_de_sos_emergencia__-77001.html
  14. http://tvg.globo.com/programas/amor-em-quatro-atos/programa/platb/tag/marjorie-estiano/
  15. http://www.tvtelinha.com/canal-futura-nova-programacao/10611/
  16. http://www.globotvinternational.com/prodDet.asp?prodId=192&catId=1
  17. http://www.globotvinternational.com/prodMulti.asp?prodId=192&mType=25&catId=1
  18. http://memoriaglobo.globo.com/Memoriaglobo/0,27723,GYN0-5273-278179,00.html
  19. http://tvg.globo.com/novelas/a-vida-da-gente/Bastidores/noticia/2012/01/teve-gente-que-falou-que-se-fosse-minha-irma-me-estapeava-diz-marjorie-estiano.html
  20. http://redeglobo.globo.com/novelas/noticia/2012/08/lado-lado-veja-o-visual-de-marjorie-estiano-como-protagonista-laura.html
  21. http://tvg.globo.com/novelas/lado-a-lado/Fique-por-dentro/noticia/2012/08/conheca-historia-de-isabel-e-laura-duas-mulheres-frente-de-seu-tempo.html
  22. http://tvg.globo.com/novelas/lado-a-lado/Bastidores/noticia/2012/08/marjorie-estiano-se-inspira-em-feministas-pioneiras-do-brasil-para-viver-laura.html
  23. http://www.adorocinema.com/filmes/filme-193374
  24. http://contigo.abril.com.br/noticias/assista-teaser-de-apneia-filme-com-thaila-ayala-marisol-ribeiro
  25. http://cinema.uol.com.br/ultnot/2012/03/26/fernanda-montenegro-e-marjorie-estiano-comecam-a-filmar-o-tempo-e-o-vento.jhtm
  26. http://www.vagalume.com.br/marjorie-estiano/discografia
  27. http://letras.mus.br/marjorie-estiano/discografia/
  28. http://www.livrariasaraiva.com.br/produto/188327/marjorie-estiano-e-banda-ao-vivo-dvd
  29. http://contigo.abril.com.br/famosos/marjorie-estiano/atriz/vida
  30. http://www.estadao.com.br/noticias/arteelazer,estreia-hoje-a-peca-corte-seco-com-eduardo-moscovis,506854,0.htm
  31. http://entretenimento.uol.com.br/ultnot/2010/08/20/marjorie-estiano-vive-garota-de-programa-na-peca-o-inverno-da-luz-vermelha.jhtm
  32. http://vejasp.abril.com.br/blogs/dirceu-alves-jr/2013/04/27/marjorie-estiano-o-desaparecimento-do-elefante-e-suas-muitas-motivacoes/

Fremmit airtins[eedit | eedit soorce]